Никол Кидман: Кийт ми оставя любовни писма всяка нощ, в която не сме заедно

14.02.2014 12:45 | Видян 2524 пъти

Никол Кидман: Кийт ми оставя любовни писма всяка нощ, в която не сме заедно

Никол Кидман е една истинска лейди, облечена в Dior, на корицата на новия брой на списание InStyle, САЩ (март/2014).

Съвсем скоро ще излезе новият филм на талантливата австралийска актриса "Grace of Monaco", в който тя пресъздава образа на обичаната принцеса на Монако - Грейс Кели. В изданието 46-годишната неостаряваща красавица разкрива как тя и съпругът ѝ - кънтри певецът Кийт Ърбан, успяват да запазят искрата помежду си вече 8 години, въпреки че често им се налага да бъдат рзделени един от друг.

Ето и няколко акцента от интервюто с Никол:

За силните си чувства към Кийт:

"Знаете ли, че той ми оставя любовно писмо всяка една нощ, в която не сме заедно и това е още от началото на връзката ни. Мисля, че това много помага на нашите отношения, някак ни сближава още повече. Освен това ние винаги си казваме един на друг: "Ако някога се нуждаеш от мен, аз съм на разположение."

За живота си в Нашвил:

"Аз съм провинциално момиче в сърцето си. Освен това съм номад по душа. Обичам да живея на колела. Имам истинско желание да бъда на открито, да съм сред природата, да съществувам в едно бавно и спокойно темпо . Кийт и дъщерите ни са като мен. Ние можем да си създадем дом, където и да се намираме. В големия град не се чувствам на мястото си. Когато бях малка, си представях, че съм родена на плажа в Хавай (тя действително е родена в Хавай, но в болница). Дори лъжех децата в училище, че съм се появила на бял свят точно на плажа Уайкики в Хонолулу."

За дъщерите си Съндей и Фейт:

"Съндей предпочита да идва на снимачната площадка с мен. Там просто се мотае, играе си и си прави някакви нейни собствена неща. Тя е много умна, така че съм в състояние да ѝ разказвам детайли за изпълненията си и да се държа отворено с нея. Мисля, че тя има силно въображение. Фейт, от друга страна, е най-запаленият фен на музката на баща си. Тя го слуша като хипнотизирана и определено той е нейният идол."

Източник: Dnes.bg

Снимка:  Harper's Bazaar

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !