Иво Танев става Доли Партън, Ета Джеймс – за Неве

28.02.2014 17:40 | Видян 2287 пъти

Иво Танев става Доли Партън, Ета Джеймс – за Неве

Както казал нейният преподавател в НАТФИЗ Тодор Колев – „като е гарга, да е рошава” – така Неве заяви, че няма роля, която би могла да я уплаши на сцената на „Като две капки вода”. Другият човек, който я е въвел в актьорското майсторство – Крикор Азарян пък често обръщал жените в мъжки роли, за да усетят какво е да влезеш под кожата на друг човек.

Любимата актриса ни радва от тв екрана и от театралната сцена с хитовото представление "Етажна гроздова", където ни разсмива в ролята на Нушка. В "Две капки вода" обаче ще видим още един неин талант - да вълнува с гласа си. Невена е респектирана от любимите си музиканти и изпълнители като Ета Джеймс. А тръпката и „буцата в слънчевия сплит”, която й носи „Като две капки вода”, въпреки 20-годишния й опит на сцената, ще бъде нейният адреналин и предизвикателство в шоуто.

Именно заради тръпката влиза и Иво Танев – телевизионният водещ, който в момента се занимава със собствен бизнес. „Много се забавлявах, докато гледах „Като две капки вода” миналата година”. Той добави, че целта е не всеки един от участниците да се възприема като звездата на сцената, а именно – да влезе в ролята на звездата.

Като почитател на оперното изкуство, би се видял в образа на Павароти, Пласидо Доминго, а защо не и ... Доли Партън. Той ще заложи на „неземната си красота и буйна коса” и най-много ще се старае да защити титлата си „lord of the пън”. Освен, че се надява да забавлява зрителите, вкъщи вече има фенове – дъщеря му Албена, която е певица и достигна до финалите на X Factor 1, изключително много се радва на участието на баща си в „Като две капки вода”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ:...

Сандвич с шуМка скоро във всеки граТ: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !