Маги Халваджиян и Хилда Казасян жури в "Като две капки вода"

13.02.2014 13:00 | Видян 2426 пъти

Маги Халваджиян и Хилда Казасян жури в

Маги Халваджиян и Хилда Казасян отново ще се впуснат в предизвикателството „Като две капки вода”, където ще коментират изпълненията на новите 8 участници. За първи път до тях ще застане не един, а още двама членове на журито. Кои ще бъдат те, ще разберем от март по Нова.

Този сезон, зрителите на „Като две капки вода” ще наблюдават невиждани досега в България трансформации. Чрез тях атрактивните участници ще „пътуват във времето” и ще се превъплъщават на изпълнители от миналия век до наши дни. Продуцентът на шоуто – Маги Халваджиян, обещава изключително интересен кастинг и личности, които със сигурност има какво да показват, за да изненадат феновете.

По-бляскава и голяма сцена в новия „дом” на продуцентите от Глобал Филмс ще приюти втория сезон на „Като две капки вода”. Познатата форма на Мики Маус на сцената ще стане арена на запомнящи се роли. Асансьорът, който преобразяваше участниците за техните изпълнения и беше кошмарът на Мария Игнатова, както и ролетката, която поставяше предизвикателствата за всеки следващ епизод, отново ще заемат своето основно място в шоуто.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !