Мила Йовович извозена от летището с крадена кола?

27.02.2014 15:15 | Видян 2015 пъти

Мила Йовович извозена от летището с крадена кола?

Вчера холивудската звезда Мила Йовович пристигна в София за снимките на филма "Сървайвър". Тя бе придружена от съпруга и дъщеря си. Ден преди нея у нас пристигна и колегата й Пиърс Броснан. В медиите се появи информацията, че краден мерцедес S-класа извози холивудската звезда Мила Йовович от летище София до хотела, в който тя ще отседне, пише actualno.com.

Новината за крадената кола разкри Тодор Милушев, който се представи като истинския собственик на лимузината. Той сигнализира за мерцедеса пред събралите се журналисти на ВИП-а на Терминал 2 минути преди холивудската звезда да кацне. Той размахваше документ и твърдеше, че разпознал колата си, като я видял по столичен булевард и я проследил до летището.

Един от шофьорите на другите коли увери, че е станало объркване. Той категорично отрече возилото да е крадено.

Във филма "Сървайвър" зеленооката красавица се превъплъщава в държавен служител, назначен в американското посолство в Лондон. Основната й задача е да предотвратява влизането на потенциални терористи на територията на САЩ. Работата й се оказва особено затруднена, тъй като попада в центъра на план за собственото й убийство, става жертва на шантаж и дори е обвинена в престъпление. Основният й враг е героят на Пиърс Броснан. В лентата участват още Ема Томпсън и Милън Макдермот.

Йовович ще остане в България около две седмици. Част от снимките вече са се осъществили в Лондон, но най-силните сцени ще бъдат заснети в столичния кв. Кремиковци, където за целта се изграждат специални съоръжения. Екипът ще използва и лондонския декор в киноцентър "Бояна".


Източник: "Монитор"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !