Чакат Мила Йовович в “Къртицата 2”

08.01.2014 13:00 | Видян 1954 пъти

Чакат Мила Йовович в “Къртицата 2”

Мила Йовович я чакат да грейне в родното шоу "Къртицата 2" по TV7. Досега за участие във втория сезон на изключително успешното реалити се очакваше Жан Клод ван Дам. Водят се преговори и с други холувудски величия, но все още няма подписан окончателен договор с нито един от тях, пише "Телеграф".

С Йовович се преговаря упорито, още повече, че тя ще пристигне у нас след месец, за да снима филм в Киноцентъра в Бояна.

Жан Клод ван Дам трябваше да участва в първото издание на реалитито заедно с Денис Родман. Баскетболистът пристигна, но актьорът не успя заради проточили се снимки на новия му филм. Тогава той обеща да се опита да намери пролука в графика си през 2014-а и да се появи в звездното шоу на ТV7.

Над 10 000 души са се регистрирали за кастинга за втория сезон на реалити шоуто по ТV7. Те ще премерят силите си в конкурси за физическа и психическа издръжливост, подборката започва на 17 януари. Според официални данни, мъжете са два пъти повече от жените сред кандидатите. Половината от желаещите да се включат в шоуто са на възраст от 18 до 25 години, но не липсват и ентусиасти над 50. Голямата награда е 250 000 лева.

Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !