И Мила Йовович дойде в България

26.02.2014 16:45 | Видян 1686 пъти

И Мила Йовович дойде в България

Ден след като у нас пристигна Пиърс Броснан, в България кацна и Мила Йовович, съобщава dnes.bg. Актрисата ще партнира на Агент 007 в екшъна „Сървайвър”, който се снима у над под режисурата на Джеймс Мактийг ("В като Вендета"). Сценарият е на Фил Шелби.

Звездата от „Заразно зло” бе облечена небрежно с тъмносиня жилетка и бързо се качи в чакащата я кола на летището в София.

Самата Йовович ще се превъплъти в ролята на жена, набедена, че помага на терористи. Докато докаже невинността си, тя се опитва да се укрие, но пък привлича вниманието на антитерористична групировка, чиято цел е да предотврати бомбен атентат на Тайм скуеър в Ню Йорк.

Както Dnes.bg писа, снимките на "Сървайвър" започнаха през януари в Лондон. В България избраните места са централните софийски улици, по които героят на Броснан ще преследва героинята на Йовович. Също така ще има снимки в Киноцентъра „Ню Бояна” и в Кремиковци”. Очаква се до две седмици снимачният процес у нас да приключи. Филмът е с бюджет 35 млн. долара. По предварителен план трябва да излезе на екран до края на годината.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !