Ивайла Бакалова сама поискала да е Къртицата

26.02.2014 09:00 | Видян 2860 пъти

Ивайла Бакалова сама поискала да е Къртицата

Едно от най-дългоочакваните риалитита в България се завърна - „Къртицата" събра хиляди зрители пред екрана в понеделник вечер. Всичките 18 участници бяха хвърлени директно в дълбокото, като веднага бяха подложени на сериозни изпитания. За разлика от предишния сезон, когато до последно зрителите не успяха да разкрият, че предателят е актьорът Кирил Ефремов, явно този път саботьорът ще бъде посочен доста по-бързо.

Най-вероятно в неприятната роля на двоен играч е влязла Ивайла Бакалова, която съвсем очевидно и доста целенасочено успя да провали мисията на своя отбор и да вкара 2 хиляди лева в сметката на Къртицата. „Всеки ден" се докопа до ексклузивна информация от договора на Бакалова с продуцентите на шоуто. Бившата любовница на Румен Гайтански - Вълка е настояла пред шефовете на предаването да бъде точно тя предателят. Но не защото иска да успее в това си начинание и да спечели - а именно обратното. Бакалова щяла да направи всичко възможно да издъни задачите на състезателите, като планът й бил да го направи толкова очевидно и открито, че да бъде разкрита до няколко седмици.

След това тя ще бъде изгонена, но тъй като не е по нейно желание, ще си тръгне от шоуто с пълния си хонорар, докато останалите ще се блъскат месеци наред, за да си вземат парите. Така хем агнето - цяло, хем вълкът - сит, коментират от екипа на предаването. На хитрата Бакалова й било съвсем ясно още от началото, че не може да се справи с лишения, глад, изпитания, студ и нощни подвизи твърде дълго време. Според условията обаче, за да си вземе „заплатата", не бива да си тръгва по нейна прищявка. Затова пък ако я разкрият, че е Къртицата, ще може да се прибере вкъщи доста по-бързо.

Стратегията на Ивайла лъсна по време на първата мисия на участниците. Те бяха разделени на три отбора. Крайната цел беше да спасят двама техни другари от доста дълбок ров, пълен с мишки.

Всеки от екипите имаше 4 минути, за да преодолее изпитанието и мисията да е успешна, а общата награда от 6000 лева се разпределяше поравно между отборите. Най-добре се справи отбор номер 2 начело с Илиян Киряков. А най-зле - екипът на Ивайла Бакалова, която със забавянето си причини загубата на тима. Миската не можа да се сети как да мине през водния ров и вместо да използва поставените дъски, както й беше обяснено в началото на играта, преджапа през водата. Преди това си „гениално" решение обаче красавицата се въртя като шугава около препятствието и се чудеше какво да прави. Само дето не поседна да помисли с чашка кафе, коментираха зрители.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !