За първи път на български излиза роман от Джеймс Патерсън

24.02.2014 16:50 | Видян 1685 пъти

За първи път на български излиза роман от Джеймс Патерсън

„Егмонт България” издава „Ангелският експеримент” от утвърдения автор на бестселъри Джеймс Патерсън. Това е първата книга от вълнуващата и шеметна поредица „Максимум Райд”, с който Патерсън прави дебюта си в литературата за тийнейджъри. Екшън, адреналин, мистерии и ескалиращо напрежение ще посрещнат читателите от страниците на паранормалния трилър „Ангелският експеримент”.Романът ще може да се открие в книжарниците на цена от 12,90 лв.

Шест деца, без семейства и дом, бягат, за да спасят живота си. Всъщност направо летят, защото Макс Райд и нейните приятели притежават много и най-различни необичайни способности. Но те не знаят откъде идват, кой ги преследва, защо са различни от всички останали хора... и дали са предопределени да спасят човечеството, или да го унищожат.

„Ангелският експеримент” е дебютната книга за тийнейджъри на Джеймс Патерсън. Подобно на останалите му творби и тя моментално се нарежда в класацията за бестселъри на редица авторитетни издания. Романът е предевн на над 20 езика, а правата за екранизацията са закупени от Columbia Pictures.

Писателят Джеймс Патерсън е сред най-популярните автори в света. Неговите книги са продадени в 16 милиона екземпляра само в Северна Америка. Той е първият писател, оглавил едновременно класацията на New York Times за книги за възрастни и за деца. Носител на редица престижни международни награди, сред които „Едгар”, „Трилър на годината” и „Автор на годината”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !