"Пощенска кутия за приказки" вече и на книга

24.02.2014 15:50 | Видян 2097 пъти

Отново наближава очакваната от стотици верни фенове следваща дата на любимата на всички „Пощенска кутия за приказки“. Този път поводът за отлично настроение е двоен. На 5 март в столичния Sofia Live Club, от 19:00 ч. популярната литературна инициатива ще представи темата „Всичко се е случвало и преди“.

В четенето ще се включат Любен Дилов – син, Митко Павлов и Камен Алипиев – Кедъра с несъмнено любопитни истории от Олимпийските игри в Сочи. Останалата част от четящия отбор се състои от Живко Джуранов, Емил Джасим, Драго Симеонов, Ненчо Балабанов, Биляна Петринска, Алиса Атанасова, Марта Вачкова и певицата Цвети Чендова.

Желаещите да изпратят свой разказ могат да го направят не по-късно от 1 март 2014 г. на kutiazaprikazki@abv.bg

Другата голяма новина е свързана с нещо наистина специално. Вдъхновени от таланта на нашите автори, пръснати из цяла България, решихме, че е настъпил момента да съберем необятното творчество на „Пощенска кутия за приказки“ в първия по рода си сборник с разкази, прочетени в рамките на инициативата. Той ще включва 32 разказа от 29 автора, като нашата амбиция е да радваме своите почитатели с издаването на такъв сборник всяка година. Посетителите на предстоящото четене на 5 март ще имат възможност да се сдобият първи с изданието, което е с ограничен тираж. Сборникът се реализира благодарение на издателство AРТИШОК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !