"Чудовища" излиза на родния пазар

04.02.2014 16:45 | Видян 1597 пъти

Егмонт България” издава „Чудовища”, книга трета – част първа, от антиутопичната трилогия „Пепел”. Романът, задължително четиво за феновете на хорър жанра, ще откриете в книжарниците в цялата страна от 3 февруари на цена от 12,90 лв. Финалната част очаквайте на книжния пазар на 17 март.

От пепелта на погубения свят се е родил нов. Тези, които са останали живи, са променени. Някои за добро – сдобили са се със свръхчовешки сетива, докато други за лошо – развили са апетит за човешка плът. Трансформиралите се в ловци на хора дебнат за плячка... млади, въоръжени и гладни.

Седемнадесетгодишната Алекс е срещала зверовете и не би се поколебала да убие, за да се защити. Но когато един от тях, момче на нейната възраст, спасява живота й, съмненията започват да я разяждат. Възможно ли е душата му да продължава да живее в него, въпреки трансформацията? Алекс не знае отговора на този въпрос. Но и няма време да размишлява. Защото неудържима сила се надига и в самата нея...

Във финалните части от трилогията „Пепел” Илса Бик поднася на читателите зашеметяващ завършек, отвеждайки ги за последно в жестокия, постапокалиптичен свят, където никой не е защитен, а надеждата за спасение е далечна химера. Свят, в който от пепелта на разрухата, са се родили чудовища.

Преведени на над 10 езика, книгите от трилогията „Пепел” убедително печелят сърцата на хорър феновете в целия свят. „Брутален, шокиращ и изключително въздействащ”, пишат за финалната част в Horn Book. „Изпълнен с екшън, напрежение и неочаквани обрати достоен завършек на една впечатляваща трилогия”, допълват от Booklist.

Илса Бик е психиатър, магистър по литература и киноизкуство, бивш майор от Военновъздушните сили на САЩ и понастоящем писател. Носител е на множество награди  за своите кратки разкази и романи. Днес писателката живее със семейството си и няколко пухкави домашни котки в провинцията на Уисконсин. Посетете я онлайн на ilsajbick.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !