Слави с жлъчни коментари към Росен Петров

07.02.2014 10:00 | Видян 2515 пъти

Слави с жлъчни коментари към Росен Петров

Слави Трифонов взе на подбив дългогодишния си съратник в "Шоуто на Слави" Росен Петров, пише Блиц. Шоуменът коментира задочно оказаната от неговия колега първа помощ на млада жена и момченце, блъснати на пешеходна пътека в София. В началото на седмицата водещият на "Нека говорят" стана свидетел на зловещ инцидент в жк "Люлин", при който джигит помете майка и 3-годишния й син, докато пресичат. Росен Петров оказа първа помощ на пострадалите, след което сам ги закара с автомобила си в "Пирогов".

Публичността на действията му обаче бе подложена на унищожителен сарказъм от Слави Трифонов в шоуто му. Още в началото на предаването Дългия зачекна темата, подмятайки на сценариста Иван Кулеков: "Иване, ти днес спаси живота на един гол бездомник на улицата. Хвана го за ръка и го заведе в болницата! Защо не се сети да се обадиш на репортерите на нашата телевизия, че да го отразят подвига ти?, иронизира Слави Трифонов стореното от Росен Петров.

Жлъчната реплика на гологлавия шоумен за пореден път потвърди още веднъж, публичната тайна, че от някогашното приятелство между него и Росен Петров не е останало нищо. Напротив - днес Слави е ожесточен опонент на бившия си сценарист.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Смях: Директна връзка от автобуса към...

Смях: Директна връзка от автобуса към метрото.

Да се тревожиш е като да изплащаш...

Да се тревожиш е като да изплащаш дълг, който всъщност...

Няма коментари към тази новина !