Уди Алън: Не съм блудствал с дъщеря си

03.02.2014 11:40 | Видян 1257 пъти

Уди Алън: Не съм блудствал с дъщеря си

Американският режисьор Уди Алън отхвърли в неделя обвиненията за сексуално посегателство срещу осиновената си дъщеря, отправени от самата нея, наричайки ги "неверни и срамни".

"Уди Алън прочете статията и я определи като невярна и срамна", съобщи неговият агент Лесли Дарт след публикуването на отвореното писмо на двайсет и осем годишната Дилан Фароу в блога на "Ню Йорк таймс" (New York Times), обвинявайки го, че й посегнал, докато била дете.

Осиновената дъщеря на Уди Алън обвини американския режисьор, че й е посегнал, когато била дете. Това е първото нейно публично изявление във връзка с твърдения отпреди двадесет години за подобно поведение на нейния пастрок.

Двадесет и осем годишната Дилан Фароу е осиновена от Уди Алън заедно с актрисата Миа Фароу, когато двамата живели заедно. Тя твърди в отворено писмо, че той е блудствал с нея в дома им, когато била на 7 г.

Когато бях на 7, Уди Алън ме хвана за ръката и ме заведе в малък килер на втория етаж на нашата къща. Каза им да легна по корем и да си играя с електрическото влакче на брат ми. И ми посегна, твърди младата жена. Правейки това, той ми шепнеше, че съм мило момиченце, че това е нашата тайна и ми обеща, че ще отидем в Париж и че ще стана филмова.

Източник и снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Няма коментари към тази новина !