Бившата и синът на Уди Алън го оплюха заради Златния му глобус

13.01.2014 16:30 | Видян 3155 пъти

Бившата и синът на Уди Алън го оплюха заради Златния му глобус

Бившата партньорка на Уди Алън и синът му го засипаха с критики по повод почетната му награда "Златен глобус". 78-годишният режисьор бе обявен през септември за носителя за 2014 г. на почетния "Златен глобус" за цялостни постижения. Почетното отличие от негово име прие актрисата Даян Кийтън - изпълнителка на главната роля във филма му "Ани Хол" и негова бивша любима. Докато звездите засвидетелстваха почитта си към Алън, бившата му партньорка Миа Фароу и синът им Ронан изразиха негативното си отношение към него в Туитър.

При започването на трибюта към Уди Алън на наградите "Златен глобус" Миа Фароу е написала: "Време е да си взема сладолед и да превключа на друг канал". Фароу има връзка с Алън от 1980 до 1992 г., когато двамата се разделят при необичайни обстоятелства - актрисата открива, че партньорът й има афера с осиновената им дъщеря Сун-И Превин, понастоящем съпруга на режисьора.

Ронан Фароу, за когото наскоро майка му подхрани отдавнашните слухове, че може да е син на Франк Синатра, а не на Уди Алън, както се смята, също използва Туитър, за да изрази негативното си отношение към режисьора. "Пропуснах трибюта към Уди Алън и не разбрах бяха ли включили частта с публичното признание на жената, която потвърди, че той е упражнявал сексуален тормоз над нея, когато е била на 7 години - преди или след "Ани Хол"?, е написал Ронан Фароу в Туитър.

26-годишният син на Миа Фароу, който не поддържа връзка с баща си, визира осиновената си сестра Дилън, която публично обвини Уди Алън, че е упражнил сексуален тормоз над нея преди 20 години. В интервю за "Венити феър" през октомври 2013 г. Дилън разказа мъчителната история с баща й, заявявайки, че се е бояла от него и имиджа му.

"Никога не поискаха от мен да свидетелствам. Ако можех да кажа нещо на 7-годишната Дилън, щях да й вдъхна смелост, за да свидетелства. Има много свързани с тази история неща, които искам да забравя, но си спомням какво се случи на тавана, как бях и не бях облечена. Бях на 7 и бях уплашена. Исках той да спре", сподели тогава осиновената дъщеря на Алън. В съобщението си в Туитър Ронан Фароу е публикувал линк към историята на сестра си, чиито обвинения Уди Алън отрича чрез адвокатите си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !