Мъжът на Маги Желязкова я изгони

02.02.2014 09:00 | Видян 3188 пъти


Маги Желязкова бе принудена да напусне луксозния апартамент на съпруга си Боби, който двамата заедно със сина им щастливо обитаваха над 10 години. Семейното гнездо е разположено в пряка близост до една от най-добрите столични локации - бул. „България".

Шикозният и просторен апартамент обаче остава в миналото на Желязкова, тъй като от близо месец насам тя се е преместила в невзрачна двустайна панелка, за която чинно плаща наем на всеки 30 дни. Първи папараците на предаването „Поверително от NL" щракнаха 40-годишната моделка на новия й адрес. Ексклузивните кадри ще бъдат показани тази вечер от 22,30 часа в хитовото предаване по TV7.

Макар от години отношенията им да куцаха заради постоянните изневери и на двамата, Маги и Боби сложиха край на връзката си малко след като манекенката излезе от къщата на „Биг Брадър". Според мълвата, докато брюнетката се е вихрила пред камерите на риалити шоуто, мъжът й поддържал интимни отношения с Венета Харизанова. В същото време обаче „Всеки ден" първи разкри и похожденията на Желязкова. Очевидци на изчервяваща случка разказаха пред наш репортер как Маги е била засечена на паркинга на пловдивска бензиностанция, където според думите им тя мърсувала с партньора си.

Очевидно между вече бившите съпрузи е имало редица причини, заради които двамата да продължат оттук насетне разделени. Жертвата в случая обаче е Маги, която малко преди коледните празници получи честитката от съпруга си, че е време да си събере парцалките от дома му и да напусне жилището. Запознати разказват, че всякакви претенции от страна на риалити героинята са неоснователни, тъй като жилището е еднолична собственост на Боби, който го е придобил години преди брака си с красавицата.

Тези дни папараците на Николета успяха да изловят Маги Желязкова в пълен натюрел - дни след раздялата със съпруга й. Любимата екранна партньорка на Азис сякаш се е превърнала в отчаяна домакиня. Тя често може да бъде забелязана да се прибира вкъщи отрудена с пълни пазарски торби. Свободното си време Желязкова посвещава на чистотата в дома си, и не само. Миналия уикенд, макар да бе минус 5 градуса навън, моделката изми автомобила си сам-сама, по примера на социалистическите традиции - в събота колата да се мие ритуално пред блока.

Маги спести 10 лева от автомивка, като освен че хвана гъбата с веро, изтупа и до безупречност постелките в колата. Видимо финансовата независимост, с която доскоро манекенката парадираше, е вече в историята, откакто е факт и раздялата й с нейния съпруг.
Снимка: Булфото
Източник: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Любимата храна на Кралицата била за...

Покойната кралица може и да е похапвала от най-добрите...

Отиде си режисьорката Мариана...

Тази нощ си отиде режисьорката Мариана...

Няма коментари към тази новина !