Хилари Клинтън с тумор в мозъка?

13.01.2014 12:30 | Видян 2153 пъти

Хилари Клинтън с тумор в мозъка?

Информация в днешния брой на Globe разбуни духовете в САЩ. Според изданието бившата първа дама Хилъри Клинтън има тумор на мозъка.

66-годишната Клинтън, която беше и държавен секретар на САЩ, смята да щурмува Белия дом през 2016-а. Това обаче може да я убие, пише Globe.

Амбициозният политик смята да пренебрегне съветите на лекарите и да обяви кандидатурата си за президент на 4 юни 2014, денят в който покойната й майка щеше да навърши 95 години. Хилари и съпругът й Бил Клинтън вече започват кампания за набиране на средства и събират екип от поддръжници.

"Лекарите на Хилари я предупреждават за здравето й. Казват й, че битката за президент, ще я убие. Но тя не им обръща внимание, защото иска да стане първата жена президент на САЩ", казва близък на Клинтън пред Globe и допълва:

"Бил, който също има проблеми със здравето и няколко сърдечни операции я съветва да помислят още по въпроса, но Хилари просто не може да бъде спряна. Дори и с тумор в мозъка, тя заявява, че се готви за война и трябва да събере 5 млн. долара за кампанията си. Бил и Хилари навиват дъщеря си Челси за бебе, за да може и то да участва в кампанията. Смятат, че ако Челси се появи като млада майка, ще спечелят много гласове. Въпреки всичко Бил също иска семейството да се върне в Белия дом. Той веднъж каза на Хилари: Трябва да спасиш Америка".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !