Николета Лозанова е бременна?

30.12.2013 14:00 | Видян 2671 пъти

Николета Лозанова е бременна?

Бременна ли е Николета Лозанова? Този въпрос гръмна с пълна сила, след като папараци хванаха най-коментираната водеща да си купува тест за бременност.

Никой не е застрахован от опашка, това стана ясно в последния брой на "Поверително от NL", когато Лозанова и клюкарката Лили паднаха в капана на собствения си екип. За целта бяха специално подбрани хора, които двете не познават.

Първа пред обектива им застана Лили. Оказа се, че клюкарката не спазва особено правилата за движение по пътищата. А чарът не й помогна пред служителите на реда и те й написаха фиш заради разговор по мобилния телефон без устройство "свободни ръце".

Малко по-късно две скрити камери и едно подслушвателно устройство разкри какво правят двете красавици в гримьорната, докато се подготвят за предаването. Въпреки че времето напредва, а те още не са готови, започват да се забавляват, като си правят "кифленски" снимки, някои с предизвикателни пози.

След приключване на работния ден папараците се зареждат след мощния черен автомобил на Николета, управляван от личния й шофьор. Най-изненадващо джипът спира пред малка баничарница в квартал "Левски", от която красавицата си купува топла баничка и я изяжда с голям апетит. Следващата спирка е пред аптека на бул. "Дондуков, от която Николета си купува тест за бременност. Ако той излезе положителен, вероятно ще се даде обяснение на две неща – бързото поглъщане на баничката, както и въпросът, който зададе Лозанова на своите гости по време на официалната новогодишна вечеря, организирана от "Поверително от NL" – коя от присъстващите дами е бременна.

Източник: blife.bg
Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !