Николета към Алисия: "Колко унижения още ще изтърпиш?"

21.12.2013 09:30 | Видян 3490 пъти

Николета към Алисия:

След като за пореден път Алисия отправи предизвикателство към изконната си врагиня Николета Лозанова и дори направи песен, с текст, посветен на нея, отговорът на настоящата половинка на играещия от време на време футболист Валери Божинов не закъсня от страницата й във Фейсбук, пише Блиц.

"Току-що моята клюкарка ми каза една клюка, а аз мога да кажа само едно..."Тебе, мила не те разбирам! Колко още унизителни неща ще изтърпиш?!? Коя ли събота точно в 22.30 ще плачеш....!?!," написа преди няколко часа Николета, а към кого се обръща е повече от ясно.

Тя продължава: "Толкова насериозно се взимам, че дори съм способна да завъртя земното кълбо на обратно, когато нещата са в моите ръце, тоест в 99% от времето... Хо хо хо. Безразличието е признак на слабост, аз не съм безхарактерна, така че ще отвръщам на нападките, както сметна за редно!"

Приятелите (придемни приятелки) в мрежата също дружно скачат в нейна защита и съответно срещу Алисия. Eli Simeonova пише: "Ники, не си заслужава да й обръщаш внимания на тази дърта чума. Аз лично я съжалявам. Никой не я ебава за жива. На Ники си му е на повикване. Един ден я прибере, друг ден й набия шута в гъза. Тя самата го знае това, но търпи цялото унижение. Няма друг избор. Смее ли да каже нещо, след като знае, че за пореден път ще изтърпи цялото това унижение."

А Veronika Vasileva добавя: "Леле, ужас. Трябва някакъв контрол! Страх ме хваща, че хора, които пишат по този начин се разхождат свободно по улиците ."

Снимка: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !