Весела: Стига, не ме изпортвай на Николета

20.12.2013 13:40 | Видян 2566 пъти

Весела: Стига, не ме изпортвай на Николета

„Вече май не е четириъгълник“, подхвърли лъчезарната певица, която е истински щастлива от първия си албум. „Много се гордея. Толкова време го чаках“, не скри вълнението си Веселена. „Щастлива съм, защото го направих от сърце и с много труд“, обясни още пред камерата на BLife тя.

Певицата на „Диапазон рекърдс“ сподели, че няма богат любовник, който е спонсорирал албума и поясни, че всичко е било до голям късмет. „Нямам любовник. Нещата се случиха по-бързо, което е въпрос на късмет“, добави тя.

На провокативния въпрос на BLife, какво мисли за любовния четириъгълник между Николета, Валери, Алисия и Ники, тя заяви: „Те са си избрали да са в него. Той обаче май вече не е четириъгълник“, смее се Веселина пред камерата ни. На въпроса: Тя ли е 5 – ия човек, правещ петоъгълника, тя съмнително сподели:
„Стига сега, може да ме изпортиш!“

Веселина разказа и за работата си с Червената Златка. “Приятелски сме от няколко години. Допаднахме си като характери. Видях я, че има добър поглед към модата и стайлинга“, разказа Веси пред BLife. Любопитната подробност, която сподели е, че в албума й има композитори от 6 държави, пише blife.bg

„Случайно стана така. Когато събрахме песните, разбрах, че е така“, разказа още тя. Певицата заяви, че ще посрещне 2014 година на работа, както всяка година. „Такава работа сме си избрали“, обясни фолк дивата.

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !