Ето я бременната Весела Тотева

28.11.2013 13:15 | Видян 3228 пъти | Гласували 1

Ето я бременната Весела Тотева

Както преди време стана ясно, дизайнерката и някогашна тв водеща очаква първото си дете в края на януари. Тя вече е в напреднала бременност, но продължава да изглежда прекрасно. Бременната Весела Тотева пусна своя актуална снимка в социалната мрежа Facebook.

Дизайнерката вече е в напреднала бременност и вече доста й личи. Тя обаче реши да позира пред обектива, за да си направи актуален кадър, с който да благодари на своите почитатели и приятели, които я поздравили за новата колекция.

"Здравейте на всички! Подтикната от многобройните Ви адмирации за колекцията Есен-Зима 2013/14, искам да изкажа благодарността си към вашата оценка. През годините много пъти съм искала да Ви го кажа, но не съм събирала смелост. Този сезон е по-специален за мен, изпълнена съм с много любов и особено вдъхновение.

Изключително благодарна съм на целият екип - на момичетата, на шивачите, на фризьорите и гримьорите, на фотографите и моделите, но най-голямото БЛАГОДАРЯ е за вас - нашите клиенти. Всички Вие имате вина да сме толкова добри. Щастлива съм, че имам всички Вас.... БЛАГОДАРЯ!", написа тя в профила си в социалната мрежа, пише Blife.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !