Валери и Николета притоплят брака си на Младивите

26.12.2013 09:00 | Видян 2327 пъти

Валери и Николета притоплят брака си на Младивите

Една от най-обсъжданите светски двойки у нас - Николета Лозанова и Валери Божинов, реши да сложи ред в отношенията си на Малдивите. Близки до двойката споделят, че плеймейтката и футболистът са решили да си дадат още един шанс и се помирили на екзотичния остров, съобщава „Телеграф".

През лятото слуховете за раздялата им предизвикаха истерия в светските среди - заедно ли са или не. Плъзнаха спекулации и версии, от които най-много се възползва самата Николета, която стартира предаването си в TV7 със сериозен рейтинг. В него взе участие самият Валери, който беше интервюиран от Азис. Категорично никой не призна нито за раздяла, нито за развод.

Според слуховете, дойката се събрала заради дъщеря им Никол. Тя, обаче, не е на Малдивите, а е оставена на баба си. Николета и Валери планират да се върнат у нас малко преди Нова година.

Малдивите е мястото на първата съвместна почивка на двамата. Преди време пък Николета и Валери вдигнаха приказна сватба на Бора Бора. Полинезийската тържествена церемония се състоя на плажа.
 
Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !