Божинов се пробвал и при Симона Пейчева

21.12.2013 16:40 | Видян 6731 пъти

Божинов се пробвал и при Симона Пейчева

Неуспешен опит за свалка направил плейбоят Валери Божинов на гимнастичката Симона Пейчева. Случката била преди осем години, отново преди Коледа. Нападателят, който тогава бе на върха на славата си в италианския Фиорентина, бил поканен за празнична фотосесия с тогавашната прима на художествената ни гимнастика, пише Уикенд.

За снимките в хотел "Хилтън" 20-годишният Валерко бил облечен като дядо Коледа, а Симона играела ролята на Снежанка, само че с бял панталон и бял каскет. Дотогава двамата само били чували един за друг, но на фотосесията се оказали изключително лъчезарна двойка. Събрали очите на цяла тумба английски туристи, които минавали покрай мястото на събитието.

След снимките Валери успял да поиска от организаторите телефонния номер на гимнастичката. Говори се, че дори й се обадил, но двамата така и не успели да се срещнат по празниците. След това Валери се прибрал във Флоренция и всичко приключило.

"Двамата можеха да създадат щастливо спортно семейство”, коментират близки и на двамата. Впоследствие Божинов се загаджи, а след това и раздели, първо с Алисия, а след това и с Николета. Симона също е вече е разделена с мъжа си Горан Петров, от когото има син Алексей.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !