Алисия заряза детето на село

21.12.2013 11:20 | Видян 4391 пъти

Алисия заряза детето на село

Трудно детство изживява малкият Валери Божинов. 6-годишният син на едноименния футболист и чалга певицата Алисия рядко вижда майка си, а още по-малко баща си. Малкият Валерко е поверен на грижите на родителите на Алисия - баба Наска и дядо Пламен. Те отглеждат детето в софийското село Вакарел, откъдето е певицата, разкриха близки до семейството пред България Днес.

"Алисия е поверила детето на майка си и баща си, защото постоянно е по участия - разказват приятели на певицата. - Валерко постоянно пита за мама и татко, а Наска и Пламен се чудят какво да му обясняват. Малкият вече е на 6 години и вече отлично знае за отношенията между майка си и баща си."

Синът на Валери Божинов вече не ходи на детската градина в Драгалевци, където майка му Алисия го водеше. Детето вече е пораснало и семейството вече умува дали следващата година да тръгне на училище или в предучилищна група. Дотогава по всичко личи, че момчето ще бъде принудено да живее с баба си и дядо си в селската къща във Вакарел. Разбира се, Наска и Пламен са изключително грижовни към малкия Валери.

Детето не е лишено от нищо, особено като се има предвид солидната издръжка, която Божинов праща на майката на детето си Алисия. Двамата напоследък са в добри отношения и се събраха за 6-ия рожден ден на Валерко през септември. Разделеното семейство най-вероятно ще е заедно и за предстоящите коледни празници, което ще донесе поне малко радост на детето.

Снимка: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !