Слави остави без пари сценаристите си

14.12.2013 12:40 | Видян 1832 пъти

Слави остави без пари сценаристите си

Слави Трифонов е изненадал доста неприятно своите служители, като ги е лишил от заплатите им и то точно преди празниците, научи „Всеки ден". Подчинените на гологлавия не били прибирали възнагражденията си вече 2 месеца, научи vsekiden.com.

Става въпрос обаче не за главните писачи на Трифонов, а за така наречените черноработници, които измислят смешките и репликите на Слави. Редколегията си е прибрала заплатите отдавна, споделиха хора от сценарния екип. Останалите обаче пили по една студена вода. Всички 8 автори на скечове и хуморески били порязани.

„Нарече ни некадърници и затова ни остави без пари. Каза, че който си е заслужил, той ще яде. Много сме притеснени, не знаем какво ще правим със семействата си на празника", споделиха под сурдинка от екипа на Дългия. Според запознати Слави бил нервен от постоянно падащия рейтинг и непрекъснато обвинявал сценаристите, че му пишели глупави реплики и така сривали предаването. Той непрекъснато се заканвал, че ще вземе нови хора, но така и не успявал да намери достатъчно читави писачи.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Обрат в бокса: Лишават Усик от...

Олександър Усик се превърна в абсолютен световен шампион...

Олександър Усик е абсолютен световен...

Украинецът Олександър Усик е абсолютният световен...

Няма коментари към тази новина !