Анелия през Данона до Гъмзата

04.11.2013 17:30 | Видян 4186 пъти

Анелия през Данона до Гъмзата

Чалгарката Анелия мина през леглата на няколко "светски лъва". Един от тях е Мартин Данона, в който пайнерката бе лудо влюбена преди три години. Връзката им обаче издържа съвсем кратко. В началото на тази година певицата разкри, че Данона се оказал поредното разочарование в нейния живот и поредният мъж, който има засилено чувство за собственост върху жената до себе си, пише България днес.

"Опитах какво ли не, но все не се получава. Искам най-накрая да намеря истински мъж, който не ме гледа в ръцете какво му нося, а поне се опитва да ми помага. Наистина Коко беше такъв, но обстоятелствата не позволиха да останем заедно. Последният ми приятел бе недорасъл за сериозна връзка и се опитваше да ми диктува правилата в живота", сподели тя.

Старозагорската чалгаджийка бе спрягана и за любовница на Йордан Йончев-Гъмзата. След дуетната им песен "4 секунди" двамата демонстрираха по-близки отношения, а на едно от съвместните им участия тромпетистът на Слави Трифонов обходи с микрофона задните части на Анелия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Няма коментари към тази новина !