Любо Нейков на война със Слави

11.12.2013 10:40 | Видян 4489 пъти

Любо Нейков на война със Слави

Истинска студена война се води между бившите колеги Слави Трифонов и Любо Нейков. Актьорът е бесен на Дългия, че тенденциозно изтиква предаването му „Голата истина" в девета глуха на програмната схема. Тв водещият пък от своя страна нарочно всеки път влиза във времето на комедийното шоу, пише Всеки ден.

„Ще се видим някъде след Слави" е любимата реплика на Любо Нейков към зрителите на предаването му „Голата истина". Шоуто тръгна с приличен рейтинг, но така и не успя да набере скорост. То разчита основно да го гледат хора, оставили телевизорите си включени след предаването на Дългия. Колкото по-късно приключи то обаче, толкова повече намаляват те. И рейтингът започва да клони към санитарния минимум.

Точно тази зависимост между време и брой зрители използва всяка божа вечер Трифонов напук на актьора. Той проточва предаването си възможно най-дълго и по този начин изтиква Нейков назад в програмната схема, нарушавайки основния закон в Би Ти Ви - да се спазват времетраенето, заложено по програма.

Пълният актьор бил бесен на бившия си шеф, че нарочно навлиза в неговото време и става причина да го гледат по-малко хора. Благодарение на дългите години, прекарани в телевизията, и опита си като продуцент той много добре знае тези трикове, но не може да се бори с тях. Причината е, че Слави договорил специално разрешение да проточва финала си. Шефовете в Би Ти Ви били с вързани ръце, защото Трифонов се аргументирал с добрия си рейтинг.

Истинската причина Дългия да спъва колегата си е, че още не може да му прости, че преди години го изостави, за да прави собствена продуцентска компания заедно с Евтим Милошев, също негов човек, който го напусна драматично. Трифонов се чувствал лично прецакан, защото направил актьора популярен, а след това получил нож в гърба. Сега умирал от кеф, че може да върти номера на Нейков.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Вкусът на България стартира...

Тази събота от 11:00 ч. „Вкусът на България“ по bTV ще...

Няма коментари към тази новина !