Любо Нейков пред инфаркт

04.12.2013 17:40 | Видян 3038 пъти

Любо Нейков пред инфаркт

Инфарктът, покосил брата на Любо Нейков – Цветан, ужасил актьора и го принудил спешно да влезе за изследвания в болница, съобщава “ШОУ” в новия си брой, който от днес е по павилионите на цяла България, пише Блиц.

Цветан Нейков почина в петък по време на работна среща от масивен инфаркт едва на 44 години вследствие на високо кръвно и запушване на аортата.Самият Любо също е с тежка хипертония, но е в по-рискова група от брат си заради свръхнадномерното тегло, проблеми с холестерола и бъбреците. Само миналата година звездата от “Комиците” Любо Нейков беше цели два пъти в прединфарктно състояние, притеснени са негови близки.

В края на април 2012 г. му прилошава на снимачната площадка на “Столичани в повече” и се налага парамедици да му бият инжекции за сърцето и бързо сваляне на кръвното. В големите жеги актьорът усещал слабост, а сърцето му излизало от ритъм.

През октомври 2012 г. Нейков вече е приет по спешност в болница, а лекарите заявили, че от масивния инфаркт го деляла само една крачка. Оттогава актьорът гълта всеки ден шепа хапчета, към които понякога се налага да се добавят и нови по спешност.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !