Сашка Васева се развежда

11.12.2013 10:00 | Видян 2730 пъти

Сашка Васева се развежда

Фолк фурията Сашка Васева е наела бракоразводен адвокат във Франкфурт, където живее съпругът й, за да я разведе с него. Новината бе потвърдена лично от дупнишката Мадона пред репортер на Всеки ден.

„Писна ми да крия, че мъжът ми не ми дава развод, за да не взема половината от имането му. Писна ми от 6 години да съм и баща, и майка на децата ми. Мъжът ми харчи парите си по казината, а децата му и аз молим разни бизнесмени за помощ... Чашата преля, когато на именния ден на сина ни Христо-Никола той дори не му се обади, какво остава да му купи подарък! Въглища и дърва ни даде треньорът на сина ми - Боян. Оцелявам от 6 години както мога", оплака се дупнишката Мадона.

Тъй като двете им деца били немски граждани, както баща си, Сашка трябвало да води съдебната битка в Германия. След Нова година певицата щяла да пътува до Франкфурт, за да задейства процедурата. Преди 6 г., след поредната раздяла с Христо, Сашка направила последен опит да спаси брака си, раждайки още едно дете. След появата на Христина-Елена отношенията им още повече се влошили. Христо не плащал никаква издръжка, а тъй като нямала развод с него, Сашка не можела да има каквито и да било претенции.

„Той е свикнал да живее сам за себе си. Не го интересува децата какво ядат и пият. Да не се прави на голям бизнесмен, когато не е добър баща. Живее в апартамент от 200 квадрата в София, реститут е, а приходите му са от имоти, които дава под наем, не от несигурния бизнес у нас. Имението ни в Ресилово е семейно, но не можем да ядем тухлите и тревата. Мъкна по кръчмите децата си, защото няма на кого да ги оставя, а собствениците ми правят забележка", жалва се певицата.

Преди няколко години Сашка ползвала услугите на детегледачка, която се грижела за хлапетата срещу заплащане. След като 36-годишният й брат Михаил загинал в катастрофа, майка й се разболяла от рак. Освен за двете си деца, Сашка се грижела и за тежко болната си майка, която била неподвижна. За да свързва някак си двата края, изпълнителката се отказала от услугите на гувернантката и наела болногледачка на майка си, която да се грижи за нея, когато Сашка пътува за участия из страната. Неотдавна певицата получила оферта за работа в чужбина, но категорично отказала, тъй като няма на кого да остави децата и болната си майка.

Изпълнителката на култовите хитове „Левовете в марки" и „Не мога да те забравя, Георги" имала символични участия и едвам свързвала двата края. Тя признава, че живее бедно, а парите не й стигали за нищо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Стоичков запя с Тони Димитрова и...

Христо Стоичков запя в зала 1 на НДК. На мястото, където...

Няма коментари към тази новина !