Слави уволнява Сашка Васева

06.11.2013 10:15 | Видян 2380 пъти

Слави уволнява Сашка Васева

Само 2 месеца след като даде собствена рубрика на Сашка Васева в шоуто си, Слави Трифонов я уволнява. На Дългия му омръзнали празните приказки, които бълва певицата в неговото ефирно време, и решил, че може да се лиши от разходите по нейните хонорари, без това да навреди на рейтинга му, пише vsekiden.com.

Още със старта на новия телевизионен сезон Слави Трифонов обяви, че хората много харесвали Сашка Васева, затова я прибира в шоуто си и й дава лична рубрика. Нямало да се интересува от това, което ще прави тя с ефирното си време, щяла да го пълни „с каквото си иска", важното било самото й присъствие в студиото.

Броени седмици обаче продължиха либералните настроения на Дългия спрямо Дупнишката Мадона. Той бързо й се насити и реши, че вече не му е нужна. Запазената й територия в Би Ти Ви всяка сряда, която минаваше под мотото „Часът на бясната", вече я няма, а на повечето зрители това дори не им прави впечатление.

Говори се, че Слави очаквал Сашка да направи чудеса с рейтинга му, което обаче така и не станало. Нямало никаква разлика в гледаемостта на шоуто, когато тя е в него и когато я няма. Затова Дългия преценил, че парите за нейните хонорари са хвърлени на вятъра и ще е по-добре да се лиши от услугите й, вместо да продължава да харчи за този, дето духа. Вместо за нея Трифонов решил, че ще отделя време за политически анализи и коментари, за които смята, че са по-актуални в момента.

До рубриката на Сашка се стигна, след като тя поиска да я поканят при Слави, за да му забрани да я споменава в скечовете си. Оказа се, че разговорът му с нея е предизвикал неочакван зрителски интерес. Той обаче не се повтори, когато гостуванията й се превърнаха в традиция.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !