Кеца с три годежни пръстена

09.10.2013 13:15 | Видян 2006 пъти

 Кеца с три годежни пръстена

"Само аз и Лили не се пенсионираме за разлика от комсомолския ми секретар", пошегува се в понеделник вечерта естрадната легенда Васил Найденов. Той закри партито по случай новия музикален поп канал "БГ Мюзик ченъл", пише България днес.

Изпълнителят се появи най-накрая, като не пропусна да изпее любимите на всички песни на живо. За разлика от доста по-младите си колеги той не използва помощта на плейбек, за да забавлява гостите. Облеклото му за пореден път бе доста екстравагантно.Найденов излезе на сцената със спортно яке, под което се откриваше черната му официална риза. Той не пропусна да допълни всичко със солидна доза блестящи бижута и микрофон.

Певецът имаше три годежни пръстена, два от които на един и същи пръст, както и още два други пръстена. От кого са те и кога ги е получил Кеца, не стана ясно. За сметка на това се видя добре поддържаният му маникюр, на който би могла да завиди и Николета Лозанова. Микрофонът на Кеца пък бе покрит целия със скъпоценни камъни.

"Наскоро станах на 63 г., отпразнувах го в Турция", похвали се от сцената изпълнителят, който даде на публиката сама да избере какво да изпълни. В типичния си стил Кеца добави: "Може да изберете абсолютно всичко, само да не е Сашка Васева". Новата арена на поп изпълнителите събра на едно място и доста от едновремешните величия. Сред тях бе и Камелия Тодорова, която фрапира с късата си мъжка подстрижка и представи своята хубава дъщеря.

Снимка: България днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хотелът, който плаща на гостите, ако...

В Сингапур вали средно 171 дни в годината. Въпреки това,...

Кимбо от улицата до UFC: Историята на...

Тази седмица сме решили да разгледаме историята на една...

Няма коментари към тази новина !