Гълъбина и Пацо от "Столичани в повече" се разделят

10.12.2013 13:00 | Видян 1182 пъти

Гълъбина и Пацо от

Поради силния страх от последствията, Йордан и Славка за пореден път не признават пред Татяна случилото се с инвестицията й. Това води до още по-голямо недоразумение и съответно до по-големи очаквания от страна на г-жа Михайлова.

Ситуацията се комплицира още повече, когато Лютови разбират, че игнорираната от тях Дарина се оказва дъщеря на най-големия им страх – Татяна Михайлова. Обиден от пренебрежението им от последно време, Андрей отказва съдействие и сякаш оставя живота на родителите си на произвола на съдбата. Самият той, отчаян от многобройните опити да открие своята любима, чувства безнадеждност.

Тревогите около бебето Кипър, спомените от общото минало и разочарованието от половинките им, сплотява Рангел и Гълъбина. Прекарала нощта при семейство Чеканови, Гълъбина става жертва на ревността на Пацо, която излиза извън контрол. Поведението и постъпките му я подтикват да го напусне. Колкото до него, той прави опит за самоубийство, който се оказва напълно безуспешен. Отец Григорий, „изпял” на Гълъбина цялата истина за ролята на Пацо в пъкления му план със Спас, не изпитва особени угризения за причиненото нещастие.

Кой изпреварва Пацо в опит му за самоубийство, ще се отвори ли отново вратата на Чеканови за разочарованата Гълъбина, ще успее ли да намери изход от деликатната ситуация Славка, зрителите на bTV ще разберат тази сряда  в „Столичани в повече” от 21.00 часа по bTV.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Гери-Никол си спомни за детството

Полегнала е Гери-Никол до басейнчето. Певицата си пусна...

298 200 лв.противозаконно източи...

Доставките на ток, както вчера 19 минути писа, са...

Няма коментари към тази новина !