Ева Тепавичарова минава под венчило

02.12.2013 12:45 | Видян 3784 пъти

Ева Тепавичарова минава под венчило

Актрисата от сериала на бтв Столичани в повече Ева Тепавичарова бе специален гост в предаването Търси се. Първата изненада за актрисата бе актьорът Руслан Мъйнов, нейният съпруг в сериала. Той я описа като една търсеща актриса, която е способна да изиграе всяка една роля. „Талантът й е неоспорим.

Лесно си паснахме и като хора, и като актьори”, казва Руслан. Ева разказа пред зрителите с какво се разсмиват по време на снимки и показа характерни жестове и физиономии, с които забавлява колегите си. В предаването бе показан и нейния приятел Жоро, с когото са заедно от 4 години. „За мен беше любов от пръв поглед. Тя е много силна жена, по-силна и от мен. Искам да се оженим и да станем родители”, призна любимия на Ева пред камерата на Търси се.

Актрисата разкри също, че е готова да стане майка за втори път. Зрителите научиха повече за Ева и от най-добрия й приятел, а именно сина й Борил, който се разбира изключително добре с мъжът до нея. Малкият описа майка си като забавна, много емоционална и изявяваща се като добра кулинарка. Ева направи своята откровена изповед за това как е преживяла раздялата с бащата на Борил и колко усилия са й били нужни, за да отгледа сама сина си.

Една от  забавните провокации, отправена към актрисата, автор на която бяха приятелките й от ученическите години, бе да демонстрира по неповторим начин колко добре може да имитира Лили Иванова. Водещите на предаването Меги и Нели срещнаха Ева и с най-близкия й приятел от акьорските среди, актрисата Касиел Ноа Ашер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !