Отличниците на Пайнера

30.11.2013 09:00 | Видян 2485 пъти

Отличниците на Пайнера

Концертът “XII години телевизия Планета“, който продължи повече от 3 часа в зала 1 на НДК, ще бъде едно от най-коментираните събития през следващите дни. Най-големите имена в попфолка зарадваха почитателите си с хитовите си песни и вдигнаха на крак препълнената зала.

В коментарната ни рубрика, ще отделим място на изпълнителите, които се бяха постарали. Изпълнителите, които показаха нещо различно и предизвикателно. Тези, които направиха шоу, вдигнаха градуса на настроението и истински развълнуваха феновете си.

Няма как да започнем с младия изпълнител Галин. Безспорно славата го връхлетя доста бързо, но и заслужено. Певецът демонстрира перфектни гласови данни, с което веднага спечели сърцата на публиката. Галин, които даде як старт на спектакъла с хитовата си песен „Момче без сърце“, очарова и с доста актуален стайлинг. Той се появи на сцената с накъсани дънки, бяла тениска и черно кожено яке, което е доста актуална комбинация в последните месеци. Не можем да не отбележим факта, че Галин е от малкото изпълнители, които си позволяват да пеят на живо. Пишем му шестица и го поздравяваме за смелостта да пее и покаже гласови данни, каквито несъмнено има.

Барбито на фолка Гергана също се отчете повече от добре. Певицата взриви  не само залата, но и собствения си микрофон, който гореше, досущ като в клипа на песента „От този момент“. Гергана показа съвсем различна визия и поведение на сцената, като се включи в част от хореографията на балета, който и партнираше. Лъчезарната блондинка изненада с червени краища на косата си, цветни татуировки по ръцете си, кожени ботуши и яке, което е изненадващо дръзка промяна.

Галена и Фики Стораро са изпълнителите, които накараха публиката да избухне в аплодисменти и скандирания, които дълго не стихваха. Преди да се качат на сцената, зрителите станаха свидетели на кратък видео сюжет, в който младият певец преследва певицата с мощния си мотор до ... коридорите на НДК. След уводното видео, двамата изгряха на сцената, което влуди почитателите им. Освен че изпълниха хита „Кой“ абсолютно на живо, Галена и Фики огласиха залата с няколко акапелни изпълнения, с което доказаха зверския си талант.

Цвети Янева е другата ни отличничка. Певицата откри своето представяне със специално шоу, за което на сцената бяха монтирани видеостени. Освен спектакъла, с които ощастливи верните си фенове, Цвети Янева демонстрира изискан стайлинг и аксесоари.

Крум също се нарежда сред отличниците ни. Певецът заложи на актьорски умения, което се превръща в негова запазена марка. Той даде старт на шоуто си, като засвири с флейта, надянал одежда на монахиня. Не след дълго Крум избухна, разхвърля се на сцената и заскача в ритъм с момичетата от балет „FAME“.

Малина е другата звезда, която нагорещи обстановката с шоуто си. Певицата отново показа ненадминати танцови умения, с което спечели бурни овации на публиката. Малина поздрави феновете си с хита „Ако ще да звъниш“ и не спря да кърши снага с балета си. За пореден път Малина впечатлява с изключителна дарба и безспорен талант. Както се казва: „Който го може, си го може!“

Изпълнителката, която изправи всички на крака и накара публиката да скандира името й е Ивана. Певицата на народа си остава една от най-желаните в бранша. С появата си на сцената, звездата на „Планета“  бе посрещната с бурни ръкопляскания и десетки плакати. Ивана бе една от малкото, да не кажем единствената, която публиката извика на бис. За да покаже, че държи на феновете си, Ивана изпълни хита си „Шампанско и сълзи“.

В изненада на вечерта се превърна младата надежда Мария Петрова. Изпълнителката все още не е сред топ имената, но сме сигурни, че много скоро ще се нареди в редиците до големите величия. Красивата певица очарова всички с брилянтния си глас. Стойностното винаги оцелява, така че Мария Петрова безспорно е от бъдещите фолк звезди във фирма „Пайнер“.

Последната ни отличничка е Даяна. Няма как да я подминем, защото и тя е сред онези, които изневериха на плейбека и извиха глас. Певица се появи в черна рокля, а специфичният й тембър спря дъха на публиката. Русата красавица изпълни новата си песен „Върни ми любовта“, която бързо се превърна в хит, въпреки че я промотира само преди седмици.

Източник: blife.bg

Снимка: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !