Пайнерки скочиха срещу Анелия

11.11.2013 13:00 | Видян 4447 пъти

Пайнерки скочиха срещу Анелия

Събитието, което всички меломани с нетърпение очакват, несъмнено е рожденият ден на телевизия Планета.
Тази година най-популярната българска музикална телевизия навършва 12 години. Рожденият ден по традиция ще бъде отбелязан с бляскав концерт-спектакъл в първа зала на НДК на 28 ноември.

В него участие ще вземат повече от 30 изпълнители, за да представят най-популярните хитове на 2013 година. Според меломаните този спектакъл ще бъде музикалното събитие на зимата и дълго ще се помни. За първи път сигналът на телевизия Планета се появява в ефир в късния следобед на 13 ноември, а официалният старт бе на 4 декември преди 12 години.  Днес с марката Планета  са 3 телевизионни канала – Планета, Планета Фолк и Планета HD. Всички те на 28 ноември на живо ще предават концерта за рождения ден на музикалната медия.

Две седмици преди събитието обаче избухна война в димитровградската чалга империя, гласи клюката във фолк средите. Ябълката на раздора, както винаги е кой ще закрива концерта на Планета. От години се знае, че тежката дума за това коя да е звездата на вечерта, има инж.Митко Димитров. Той редовно попарва надеждите на разни фолкаджийки, които искат да изпъкнат именно на голямата сцена. Този път чалга краля бил категоричен, че правото да закрие спектакъла се пада на Анелия. Тя бе най-титулованата певица за 2013 година, а според мълвата се стяга за втора титла Певица на годината. Наградите на ТВ Планета ще се раздават през февруари 2014 година.

Подучули, че Анелия отново е топ-любимката на Митко Пайнера, останалите й колежки подскочили, като ужилени. За финала на шоуто се стягали още Галена, Преслава, Андреа и още куп певачки. За потрес на фолк феновете единствено Емилия застанала зад гърба на доскорошната си врагиня.  „2013 си е нейната година. Нормално е да закрива концерта, толкова много хитове и интересни клипове има напоследък, че няма две мнения по въпроса“, заявила жената на Коко Динев и шашнала с изказването си останалите изпълнителки.
Анелия пък била на седмото небе от щастие и вече стяга тежки тоалети за изявата си в първа зала на НДК. Тя е решила да заложи на марката Ланвен, а нейни приятели от Париж щели да й съдействат да се сдобие с тузарските рокли.

Галена била една от пайнерките, които най-силно възроптали срещу несправедливостта старозагорката да закрива концерта. Тя била решила да направи истинско Лейди Гага шоу за финала на шоуто, дори била поръчала специални декори, за които съпруга й Галин похарчил цяло състояние. Галето си поръчала и екстравагантен тоалет на Алекзандър Маккуин за близо 15 000лв. и искала тотално да избие рибата. Само че шефът попарил мераците й.

Припомняме, че преди време между Галена и Анелия избухна тиха война. Галена обвини публично колежката си, че в говорила против нея пред други хора. Злословенето на Анелия стигнало до ушите на Галена, която не се поколеба да я разобличи пред медиите.
„Няма да коментирам този цирк. Някои хора се опитват да си правят пиар на мой гръб“, каза тогава Анелия. Случката е доста отдавна, но само преди няколко дни Галена напомни за нея в Поверително от N.L. „Истината е, че Анелия е от много години на сцената, но впоследно време беше пренебрегната. Може би в желанието си да бъде оценена се е настроила към хора, които са по-напред. Тя си позволи да говори срещу мен, аз разбрах и й казах очи в очи, че не й прави чест“, отново върна лентата назад Галена. Фенове смятат, че томахавката е заровена само привидно и жената на Галин още има зъб на Анелия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хитовият корейски сериал Тайният...

Един от най-интригуващите и успешни корейски сериали за...

Израел крои планове за нападение над...

В резултат от нарастващото напрежение с радикалните...

Няма коментари към тази новина !