Ели от Брадъра била с Мангъра

20.11.2013 15:15 | Видян 3890 пъти

Ели от Брадъра била с Мангъра

Ели Владкова е най-известната жертва на измамника Пеньо Мангъров, който беше арестуван преди седмица покрай последните разкрития за убийството на боса на ВИС Георги Илиев. Тя е от десетината жени, които са се обединили в неофициална асоциация на жертвите на Мангъров, пише Шоу.

Ели Владкова, която спечели “Биг брадър фемили” като Кузмова, беше прелъстена от Мангъров почти веднага след края на риалитито. Силиконовата блондинка дори официално се похвали, че върти любов с убиеца Пеньо Мангъров, по-известен като Сашо Чешкия. Реализирането на любовта им през 2010 г. се забави, тъй като Мангъров беше в затвора. Но не и харченето на 200-те хиляди лева,които той успя да профука, бидейки зад решетките.

Сашо Чешкия е един от най-зловещите бандити у нас. През 1998 г. е арестуван в Чехия с отрязана глава в багажника. Гангстерът получава 20- годишна присъда за зверското убийство, която обаче по- късно е отменена. През 2004 г. Мангъров се озовава зад решетките, след като е признат за виновен по дело за изнасилване. Чешкия беше освободен през пролетта на 2011.

Освен с бруталните си престъпления Пеньо Мангъров се прочу и с браковете си с прокурорката Соня Алексиева и “Мис Силикон” Лилия Ванчева. Сега Мангъров е осъден на 20 години затвор за поръчково убийство в Прага и беше задържан в София на 11 ноември за поредната измама. Според събраните доказателства Мангъров е принудил чрез заплахи жена, с която е имал интимна връзка, да му предостави сумата от 23 000 лева. Той я заплашил, че ако не осигури за 24 часа въпросната сума, ще разпространи в интернет направен от него видеозапис как двамата правят секс, че ще я наказва, сумата ще расте, че могат да пострадат родителите й и дъщеря й.

Мангъров е задържан веднага, след като жената му предава „първата вноска" от 1200 лева в банкноти, предварително белязани от полицията. От няколко месеца обаче Чешкия се хвалел, че разполага с информация не само за хората, организирали покушението срещу Георги Илиев, но и за преките извършители. Мангъров твърдял още, че е лежал в една килия с мъж от групата на покойния пернишки бос Райко Кръвта, който се похвалил, че знае подробности около покушението.

Във времето, в което става арестът, Мангъров е имал среща с Янко Ваташки – Лудия, който е сред близките му приятели, писа „ШОУ” преди седмица. Двамата е трябвало да разговарят за новата партия, която пернишкият бандит има намерението да създаде. На Хелоуин Чешкия гостува в дома на Лудия, където са и две англичанки.

“Сашо искал да спи с едната, но тя го отрязала, тогава той успял да щипне телефона на едната, тя се била похвалила, че струва 80 паунда. После задигнал и на още едно момиче телефона. Тя му казала, че ще звъни на полицията, а той й обяснил, че познава полицаи, извадил картата от телефона и й я дал, а апарата си го прибрал. След този случай Янко и Лудия се поскараха”, разкрива пред „ШОУ” приближен до Ваташки.

Макар че арестът е извършен показно и Мангъров е проснат на земята, маскираните ченгета са се държали добре с него и дори са се свързали с негов приятел с молбата да дойде и да прибере джипа на Сашо Чешкия. Няма как специалното отношение към бандита да не буди подозрение. В повечето подобни случаи е практика колата да бъде прибирана. Източниците на „ШОУ” разкриха също, че въпросният мерцедес, с който Мангъров така се хвали, не е негов, а на една от жените, които завърта покрай себе си.

Ели Владкова и още десетина от неговите жертви са се обединили в неофициална организация, за да се защитават и да помагат на други негови жертви. "Въпросният помияр Пеньо Мангъров, е изнасилил една моя позната преди няколко дни във Варна в един хотел. Бил й обяснявал неща от типа на: "Ти знаеш ли кой съм аз", показвал й статии и снимки от интернет за себе си, за да й обясни кой точно е, как преди 15 години застрелял някакви чехи... Разказвал й с подробности как бил убивал хора, без да му мигне окото, и никой нищо не можел да му каже или да го пипне с пръст, защото пред нея стоял дясната ръка на Алексей Петров.

Същия Пеньо бил държал 3000 проститутки в София и тя да избира или да работи за него, или ще я намери и щяло да й се случи нещо много лошо на нея и семейството й. Гаврил се с нея 3 часа и я пуснал да си ходи сутринта към 7-8 часа, че на всичкото отгоре й взел към 200 лева, които имала в нея”, разказва в интернет приятел на една от жертвите на Пеньо Мангъров.

Последната съпруга на Мангъров е “Мис Силикон 2011” Лилия Ванчева. Двамата сключват брак през март тази година. Много скоро обаче тръгват слухове, че той е започнал да й създава проблеми и дори на няколко пъти я е пребил така, че е счупил скулите й. “Лили и Мангъров са си лика-прилика. Докато той обаче мами жертвите си, а после ги изнудва, тя мами, а после прави драми”, каза бивш любовник на “Мис Силикон” пред ШОУ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Постигнах всичко, за което съм...

Голямата сръбска фолк звезда Цеца Ражнатович отпразнува...

Най-добрите острови в света

5. Остров Мнемба, Танзания Често засенчен от...

Няма коментари към тази новина !