Бившият на Мария ще се жени

15.11.2013 09:45 | Видян 2700 пъти

Бившият на Мария ще се жени

"Наистина ще се женя! Определено искам да видя скоро приятелката си Никол в булчинска рокля пред олтара", въодушевлено разказва Димитър Андонов, който преди време беше женен за чалга звездата Мария, пише Всеки ден.

Андонов е убеден в намерението си да се ожени за втори път с майката на второто му дете. Той разказва, че Никол е наистина прекрасна жена и двамата са се спогодили още от началото. "Влюбих се в непадащата усмивка по лицето ѝ, по убийствената естествена красота и емоционалността ѝ", разказва видимо влюбеният Митко.

Бившият мъж на Мария е на мнение, че когато в една връзка има разбирателство и любов, то няма как тази връзка да се разпадне. С приятелката му Никол според него имат точно тези неща и митко е сигурен, че е избрал правилната жена. Той вече е забравил миналото и не го е страх, че историята с Мария ще се повтори. Той дори от една страна е доволен, че е бил с нея, защото все пак има прекрасна дъщеричка от поп фолк фурията. Малката Марая всяка седмица се срещата с татко си Димитър и с по- малкия си брат Ивайло, пише intrigite.com.

Марая в момента е на пет годинки и мното се радвала на позицията си на по- голяма сестра. Грижела се добре за братчето си, а с Никол били в страхотни взаимотношения. "Никол обикна Марая като собствена дъщеря и нищо от това не се промени, след като Ивайло се появи на бял свят", с радост споделя Митко Андонов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Как да се държат добре към Вас във...

Ако има нещо, което парижани искат туристите да знаят,...

Няма коментари към тази новина !