Кейти Пери е кралицата на Twitter

06.11.2013 12:30 | Видян 1516 пъти

Кейти Пери е кралицата на Twitter

Симпатичната певица Кейти Пери може да замени звука на лъв (който издава в новата си песен „Roar“) с щастлив възглас, тъй като изпревари всички известни и популярни личности в Twitter. Кейти официално е човекът с най-много последователи в социалната мрежа, пише blife.bg.

Певицата се превърна в безспорна кралица в Twitter, след като през уикенда застана пред досегашния първи – Джъстин Бийбър. Разликата между двамата музиканти не е толкова голяма, тъй като Кейти има 46 540 000 фенове, а Джъстин 46 510 000.

Певицата изпревари тийн идола и в най-популярната социална мрежа – Facebook, където обаче го води доста по-убедително с цели 2 милиона души.

Преди Джъстин Бийбър първа в Twitter бе ексцентричната Лейди Гага, която се задържа на върха цели две години. Следващите най-популярни личности в социалната мрежа са президентът на САЩ Барак Обама и певицата Тейлър Суифт.

Кейти Пери спечели милионите си фенове благодарение на своя позитивизъм и игнорирането на нападките по свой адрес.

„Аз не знам, че те съществуват, защото не им обръщам внимание. Ако се опитвате да угодите на всички, няма да имате усещане за себе си. Ще се загубите в процеса да се превърнете в любимец на всички и накрая няма да остане нищо уникално“, сподели певицата.

Снимка: btvnews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Няма коментари към тази новина !