Кейти Пери: Нямам истинско образование, но животът ме учи

14.09.2013 09:00 | Видян 1806 пъти

Кейти Пери: Нямам истинско образование, но животът ме учи

Кейти Пери продължава упорито да промотира новия си албум „Prism". Това е и една от причините тя да излезе на поредната корица на Elle – този път за октомврийския брой на канадското издание на списанието.

В него дамата позира с красиви рокли на марките Prada и Dolce & Gabbana, а фотограф на кадрите отново е Мариано Вивианко.

Ето и някои акценти от интервюто ѝ в броя:

За това, че остарява: На 28 години съм, не знам вие на колко сте, но възрастта в края на 20-те е доста важна. Ако сте фенове на астрологията, ще знаете, че тя се нарича завръщането на Сатурн. Според мен тя е доста специална, защото тогава се отърваваш от детското в себе си и приемаш мъдростта, която идва с остаряването. Точно в тази повратна точка съм и аз в момента.

За нейните вътрешни битки: Винаги съм била гъба. Обичам да попивам всичко и да се уча. Не съм пораснала с истинско образование, но животът ме учи.

За това, че се учи как да почива: Старая се да намирам време за почивка. Необходимо ми е, за да постигна баланс. Често се отдавам на трансцедентална медитация. Тя се прави в продължение на 20 минути два пъти дневно, но аз успявам само по веднъж и все пак работи.

За приятелката си Риана: Всеки път като я видя, изглежда толкова свежа и аз се питам: „Как го прави? Всички знаем колко трева пуши и че виси до 4 ч. сутринта в Instagram. Ще открия нейната тайна за вас.

Пери също изглежда голяма свежарка на страниците на Elle.
 

Източник: Dnes.bg

Снимка: сп. ELLE

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !