Кубрат иска ръката на Андреа

02.09.2008 13:01 | Видян 36556 пъти | Гласували 4

Кубрат иска ръката на Андреа

Кубрат Пулев ще поиска ръката на изгората си Андреа на остров Пукет. Боксьорът ще падне на колене пред силиконовата фолк певица по време на екзотичен воаяж, предаде в."Стандарт". Коронованите за "Най-секси двойка" за 2008-а планират заслужена ваканция.

Както наскоро "Слава" съобщи, Красавицата и Звяра ще се дивят на уникалните крокодили в най-голямата ферма за страховитите влечуги в света. Дамата не крие, че изпитва непоносимост към тях, но за да достави удоволствие на любимия в типичните за него необикновени приключения, е готова на всичко. Андреа обаче е истински въодушевена от екскурзията до една от най-известните розови градини на планетата. Според добре информирани сватовници именно сред гюловете юначният мъж ще помоли Андреа да му се врече във вечна вярност.

В Тайланд влюбените пък ще разпускат в продължение на две седмици. Напоследък Кубрат учи годеницата си да се гмурка като истински шампион. А и изпълнителката на "Хладна нежност" искала да разгледа всички красоти на Андаманово море.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !