Андреа с нова визия?

04.08.2008 18:52 | Видян 32298 пъти | Гласували 4

Андреа с нова визия?

Новината е на читателката ни Жана Георгиева:

Андреа се раздели за една седмица с приятеля си - боксьора Кубрат Пулев, за да му се покаже по-бляскава отвсякога. Сексапилното изкушение на попфолка реши сама да си направи подарък - цялостно разкрасяване и промяна на визията.

След като преди месец бе на серия от участия в Лондон, певицата се информира за последните писъци в модерния вид на жената и се захвана да ги приложи за себе си.

Като за начало изпълнителката на "Без теб" се подстрига на каре и от блондинка стана брюнетка. По този начин още повече изпъкват светлите й очи. Андреа мина и през естетична клиника, където й направиха серия от процедури. После тръгна и на пилатес за хармония на духа и тялото, а като за финал подмени част от дрехите в гардероба си с по-изчистена линия в бяло и черно.

Преди да се подложи на пълната промяна, Андреа засне фотосесия, която да й напомня, че по душа е блондинка. Засега певицата дискретно пази новата си визия далеч от очите на феновете. Те ще я видят в най-скоро време в предстоящото й видео, както и в обложката към първия й албум. Докога обаче фолкдивата ще издържи да не вижда русите си къдрици в огледалото, само времето ще покаже.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Няма коментари към тази новина !