Андреа и Галена в опасна близост

07.08.2008 12:15 | Видян 102113 пъти | Гласували 10

Андреа и Галена в опасна близост

Две от най-атрактивните певици на лятното турне на Пайнер демонстрираха спираща мъжкия дъх близост зад кулисите. Дори свикналия на какво ли не екип, не остана безразличен, когато Андреа доближи устни до деколтето на Галена. “Емоциите и летните горещини явно са ги разпалили”, коментираха присъстващите на ласките.

Андреа и Галена не остават незабелязани и на сцената – едната е като Ледената кралица в оскъден сребърен тоалет, а другата царствена като Клеопатра в златната си рокля. Освен с тоалети, обаче радват публиката и с шоу и песни. Дуетът на Андреа с Кости “Само мой” вече се превърна в хит и в съседна Румъния. Двамата изпълнители дори вече обмислят следващия си съвместен проект.

Въпреки натоварената си с участия седмица, блондинката си откъсна ден и успя да си почине, разхождайки секси тяло по морето. Звездата обаче въобще не се интересува от летни флиртове, а час по час звъни на любимия си Кубрат, който вече замина за Олимпиадата в Пекин. Андреа му изпраща и окуражаващи смс-и, като се надява боксьорът да се завърне със злато.

За горещите снимки на двете фолк диви кликнете тук, а за видео с участието на Галена - тук!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

бТВ излъчва боксовата гала вечер на...

Срещите на братя Пулеви ще бъдат излъчени пряко по bTV,...

Фънки смени Капките с Hell’s Kitchen,...

Четири от жените в червения отбор ще се борят за мястото...

Няма коментари към тази новина !