Виктор Николаев с джип за 50 бона

21.10.2013 15:20 | Видян 1612 пъти

Виктор Николаев с джип за 50 бона

Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев се обзаведе с чисто нов джип, след като преди година стана жертва на обир. Журналистът е горд собственик на японско возило, което паркира всяка сутрин пред сградата на медията, документираха папараците на предаването „Поверително от NL" по ТВ7, пише Всеки ден.

Огромната машина, която струва около 50 бона, е сменила предишната трошка на Виктор „Тойота Версо", която бе свита на 14 октомври в центъра на столицата, на метри от сградата на МВР. Автомобилът, светло сив металик, бил паркиран на гърба на църквата „Свети Седмочисленици". Както „Всеки ден" писа, бандата на Хастара седи зад кражбата. Автомобилите „Тойота", които ставали жертва на крадците, всъщност са разглобявани и продавани за резервни части по сервизите в София и Перник.

Неотдавна Виктор Николаев призна, че резултатът от издирването на колата е кръгла нула. По време на предаването, докато правеше преглед на печата, той се натъкна на коментар на полицаи, че най-често се крадат среден клас автомобили и явно си е взел поука от статистиката на ченгетата. Затова сега е решил да инвестира в скъпа кола, в която да е достатъчно широко на семейството му с една дъщеря, пък и той да стига бързо до намиращия се чак до летището офис на Нова.

Николаев кара доста бързо, като прави изненадващи маневри, заснеха още папараците на Николета Лозанова. Виктор вече има в актива си една катастрофа, но за нея бил виновен другият водач.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !