Миролюба Бенатова бяга в NOVA TV

17.09.2013 17:30 | Видян 3070 пъти

Миролюба Бенатова бяга в NOVA TV

"Нали виждате, че съм тук". Така Миролюба Бенатова отговаряла на колеги и началници, когато се появявала в bTV за кратко, а в същото време си събира багажа, натрупан през 13-те години работа в телевизията.

Бенатова си е взела цялата полагаема й се отпуска, но от време на време се появявала в bTV, за да тушира слуховете за готвения си трансфер. Според нейните колеги обаче криминалната репортерка е поела окончателно пътя към Нова тв и няма да се върне назад, пише Lifestyle.bg.

Самата Миролюба не спира да подклажда слуховете с поведението си. "И още нещо покрай заслужените адмирации за Генка и Косьо и интервюто им със Станишев - Ани Цолова и Виктор Николаев платиха цена за въпросите към Орешарски и не само към него. Днешната свобода е плод на шамара от напускането на Цолова и Николаев! Нека се помни, че Ани и Виктор не се махнаха от най-гледаното време по bTV заради пари!", написа тя във фейсбук профила си в началото на миналата седмица.

Предаването "Тази сутрин" излезе във ваканция след 13 години постоянно в ефир. Говори се, че това решение е било с цел да тушира политическото недоволство към водещите, а в същото време ръководството на телевизията да ги запази. Ани и Виктор обаче решиха да се разделят с bTV, a Нова телевизия веднага ги покани да водят сутрешния й блок.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !