Мел Гибсън с параноя от отвличане

07.10.2013 10:45 | Видян 1872 пъти

Мел Гибсън с параноя от отвличане

Мел Гибсън се тресе от параноя, че ще бъде отвлечен в България, научи „Всеки ден" от сигурни източници. Холивудската звезда, която е у нас за снимки на „Непобедимите 3", се движи навсякъде с охрана, убеден, че лоши хора го дебнат денонощно.

Звездата от „Смело сърце" дойде в страната ни вечерта в петък с полет от Мюнхен. Още в самолета той бил с охрана, а в България държал бодигардовете му да висят непрекъснато пред вратата на стаята му в столичния хотел, в който е настанен. Поглеждайки през прозореца, бил ужасен от скъпите коли на паркинга и суматохата около сградата. Смятал, че сто процента има терористи сред обикалящите наоколо, изпратени или за да го отвлекат и след това да искат откуп, или за да взривят хотела. Завесите му били непрекъснато спуснати, за да не го видят с бинокъл отнякъде. Държал да му носят храната в стаята и да избягва всякакви излишни разходки. Излизал навън само за снимки, а след това веднага се прибирал и се заключвал в хотела.

Между другото човек на „Всеки ден" видя с очите си, че Мел Гибсън не се е отказал от вредната си страст към алкохола, която едва не му коства бащинството над детето му от рускинята Оксана Григориевна. В самолета от Мюнхен Лудият Макс, както го наричат заради първата му голяма роля, жулел уиски като за последно. Само за около два часа успял да обърне 5-6 чаши почти без мезе. През цялото време лъжел, че се казва Джон и че няма нищо общо с Мел Гибсън, само си приличали на външен вид. Бейзболната му шапка била нахлупена над очите, защото го било страх, че познаят ли го, ще го нападнат за автографи.

Снимка: Булфото

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !