Крис Браун е сред най- мразените звезди на 2013

17.04.2013 11:15 | Видян 1729 пъти | Гласували 1

Крис Браун е сред най- мразените звезди на 2013

Любовта и омразата вървят ръка за ръка и често дори и най-харесваните могат да попаднат в нечий черен списък. Все пак имиджът не е константа и трябва да се поддържа с добри дела и думи.

Доста от звездите успявят да пленят милиони с някоя своя роля и след това правят издънки, които бързо ги превръщат в недолюбвани и оплювани. И то не само от медиите, а и от „простосмъртните", на които все пак дължат славата си.

Помните ли как Мел Гибсън се превърна в мъжа-мечта след лентите „Смъртоносно оръжие" и „Смело сърце"? Той бе даван за пример като баща и съпруг, тъй като нито веднъж в медиите не се появиха материали за негова изневяра, докато в живота му не дойде Оксана Григориева. И перфектният Мел се превърна в побойник, скандалджия и неверник, пише Dnes.bg.

Сега Гибсън се поуспокои и се опитва да „закърпи" пробойните в геройския си ореол. Може би ще успее! Все пак му прави чест, че дарява милиони долари за благотворителност и избягва скандалите и излишното внимание около себе си.

Тази година Мел не е на прицел. Сп. Star публикува своята класация с най-мразени звезди и макар че тя е отнесена към 2013 г., все пак сме едва в първото полугодие. До края на годината ще се случат още куп неща, които със сигурност ще променят състава на тази листа.

Списъка оглавява Крис Браун, което не е изненада. Той ще трябва да поработи десетки години за имиджа си, след като преби Риана през 2009 г. В класацията с най-дразнещите звезди попадат още Ким Кардашиян, певицата Тейлър Суифт, Линдзи Лоън и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !