Йога вади Манол Велев от комата

03.10.2013 15:10 | Видян 4379 пъти

Йога вади Манол Велев от комата

Весела Лечева спешно издирва йога лечител за съпруга си Манол Велев, научи единствено „Всеки ден". Бившата спортна шефка продължава да се надява, че мъжът ѝ ще се събуди от комата, в която изпадна след покушението срещу него от 11 юли 2007 г., когато бизнесменът бе прострелян на ул. "Мизия" в центъра на София, пише Всеки ден.

След покушението Велев изпадна в будна кома от 3-та степен по скалата на Глазгоу. 6 години след покушението обаче няма нито един обвиняем. Затова и Весела Лечева наскоро изригна, че нито един вътрешен министър досега не е взел присърце семейната ѝ драма.

От атентата насам петкратната световна шампионка по спортна стрелба, определена за Стрелец на XX век, не е престанала да търси всевъзможни начини за лечението на Манол, довери ни близък до семейството. Световната шампионка по стрелба вече е похарчила стотици хиляди за манипулации по цял свят, за съжаление, неуспешни.

"Последно Манол Велев бе изпратен в Израел, откъдето се завърна в същото състояние - като мушкато. Не чува, не разбира, а е жив", призна семейният приятел. Според него именити наши лекари много пъти са съветвали Весела Лечева да изключи поддържащите апаратите, но тя не давала и дума да се отвори за такъв печален край.

По наши данни последната надежда за Манол била в нетрадиционната медицина. Лечева се надявала лечител йога да разпали искрицата живот у съпруга ѝ чрез специални масажи. Проверката ни установи, че особено актуален в тези среди е 34-годишният Христо Христов от Лясковец. Освен че е йога, мъжът е с две дипломи като масажист - член е на българската асоциация, освен това е писател, психотерапевт и фотограф. Талантливият българин вече е помогнал на не един и двама пациенти в будна кома, за което си навлякъл гнева на лекарите във Великотърновско.

Тайната на вълшебните му масажи се крие освен в магията на ръцете, и в лечебните сили на маслото и крема от джоджен, които сам създал и осветил в църква. С тяхна помощ лечителят йога помага на тежкоболни, за които официалната медицина е напълно безпомощна - като Манол Велев. Затова и Весела Лечева се надявала съпругът й да се изцери си с помощта на хора като Христо Христов.

Въпреки че не се отказва от битката с комата на Манол, през пролетта Весела официално призна, че има нов мъж до себе си - бившият шеф на НОИ Сотир Ушев. Преди два месеца той пое ръководството на Агенция "Военни клубове и военнопочивно дело" към Министерството на отбраната.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Невролози разкриха защо „Момичето с...

Шедьовърът на Вермеер „Момичето с перлената обица“ (на...

ЕС с нови мита за електромобилите от...

Страните членки на ЕС подкрепиха предложението на...

Няма коментари към тази новина !