Весела Лечева развежда генерал

24.10.2012 16:15 | Видян 18925 пъти

Весела Лечева развежда генерал

"Да, с Весела Лечева съм! Моля ви, оставете ни на мира! Не искам да коментирам личния си живот." С тези думи ген. Сотир Ушев призна дълго пазената тайна, че именно той е новият мъж в сърцето на вице-олимпийската шампионка по стрелба Весела Лечева.
 
"Не мога да живея сама. Имам нужда от човек до мен и той се появи в лицето на Сотир", преди дни призна за връзката си с генерала и бившата шефка на ДАМС.
 
Лечева, чийто съпруг Манол Велев вече трета година е в кома, бързо успя да разведе новия си любим, научи "България Днес".
 
В момента генерал Сотир Ушев се развежда със съпругата си Пенка, с която има брак повече от 20 години.
 
Съпругата на бившия шеф на НОИ Пенка Ушева отказа да коментира пред "България Днес" развитието на развода си със Сотир Ушев.
 
62-годишната жена затвори телефона при молба за коментар на развоя по бракоразводното й дело с генерала. В момента пенсионираната г-жа Ушева развива бизнес с хранителни стоки и има две заведения в Търново и Дряново. Нейни близки разказват, че драмата на изоставената съпруга е голяма, но тя категорично отказва да говори за случващото се дори с приятели.
 
Любовта на Весела и Сотир пламна в началото на 2012-а, се носи мълвата. Двамата се познавали покрай политиката, но се преоткрили преди по-малко от година.
 
Точно на Нова година влюбените се срещат във Велико Търново, родното място на стрелкинята. От дума на дума решили да поговорят за новите си бизнес начинания. Разменили телефоните и се срещнали в столицата само дни след това, като установяват, че освен бизнес имат други интереси един към друг.
 
Всъщност Весела и Сотир са по едно и също време във властта - в правителството на Сергей Станишев. Тогава двамата още нямат идея, че ги чака общо бъдеще и в личен план.
 
"Никога не се знае как животът ще те изненада. Всеки има право на своето лично щастие", казал Ушев пред приятелите си. Според тях напоследък той много се е променил, изглеждал щастлив и спокоен, отърсил се от стреса покрай шефското място в НОИ.
 
Преди да пламне любовта на Ушев с Лечева, генералът живее с Пенка, жената е по-голяма от него с 10 години от него, от която има син Василен.Момчето, което се дипломира преди години в УАСГ, сега развива успешен частен бизнес и е
голямата гордост на татко си.
 
"От това, че Сотир и Пенка се разделят, никой няма да пострада. Тя си има две заведения в Дряново и няма да остане без пари след пенсионирането си" споделят близки до новосформираната влюбена двойка.
 
В по-деликатна ситуация от генерала е бившата шефка на спорта в България. Така е, защото съпругът на Лечева - Манол Велев, който бе прострелян в главата през 2007 г., е жив според институциите, макар да се води в будна кома. "Никога няма да се разведа с него, не ми дава сърцето", споделя Весела пред единствения си син от Манол - Мартин. 23-годишното момче няма никакво намерение да се връща за постоянно в страната н съвсем скоро записа втора магистратура в Швейцария.
 
Той, както и братът на Весела - Даниел, нямат нищо против връзката на Лечева със Сотир Ушев. „Генералът помага в бизнес делата на Дидо, оставени в наследство от Манол. Двамата се разбират", казват близките им и допълват "Цяло лято братът на Лечева и жена му, както и влюбените бяха на Халкидики, където имат бизнес - държат туристическо селище за каравани", коментират добрите отношения в семейството на новата светска двойка техните близки.
 
Източник: България днес
 
Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

10 съвета за по-добър сън

В днешно време голяма част от хората пренебрегват...

Никой никога не е обеднял, ако е...

"Никой никога не е обеднял, ако е давал." Ане...

Няма коментари към тази новина !