За Весела Коледа и Весела Лечева

21.12.2007 16:34 | Видян 3646 пъти

За Весела Коледа и Весела Лечева

Старият лаф за “Весела Коледа и Весела Лечева” отдавна се дъвче из София, ама откакто Бойко Борисов прояви безценното си чувство за хумор по този начин от екрана на бТВ, столичната Коледа май стана по-тъжна. Само човек, който не е имал нещастието да се придвижва из двумилионния град преди празника, не е наясно за какво става въпрос.
Непрестанните задръствания между 9 и 9, безкрайните колони от автомобили -камикадзе и пешеходци – камикадзе, неосветените улици, абсурдната циганьорска украса, мръсните булеварди, заледените като пързалка тротоари.
Харесва ли ви тази весела, весела коледна картинка?!
Има и нещо друго в това кисело чувство за хумор. Докато беше на мода лафът за Весела Лечева преди година, той беше адекватен. Ама точно тази Коледа на спортната министърка, направила за честта на България хиляди неща, няма да е никак весела редом с нейния полужив съпруг в кома.
Само веселичко напомням на шегаджиите, че на хората в определени среди може всичко да им се случи... А майтапите със здравето и щастието на хора в беда между другото не са твърде християнски и в духа на рожденственската традиция. Нито пък са спортсменски.
И още информация за размишление: въпреки всичките напъни на Бойко и Г.С. Първанов да се харесат на Москва и на батюшка Путин, руският президент неслучайно се обади предколедно (искрено и лично) баш на премиера Станишев. Освен да му пожелае весело изкарване на празниците, той го направи и да покаже кой е интересният човек при гостуването му само след три седмици у нас. Преди половин година другият световен голям Буш само Серго удостои с титлата “Господин Чист”. И това не ще да е случайно.
Всъщност, народът го е казал най-добре: “Който се смее последен, се смее най-добре”.
Весела Коледа!

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всички истински велики мисли се...

"Всички истински велики мисли се зараждат по време на...

10 съвета за по-добър сън

В днешно време голяма част от хората пренебрегват...

Няма коментари към тази новина !