Весела Лечева: Любовта ми с Ушев не е грях

15.10.2012 16:30 | Видян 5259 пъти

Весела Лечева: Любовта ми с Ушев не е грях

"Не се чувствам предател към най-голямата любов в живота си - Манол. Не съм получила упрек от никого и няма за какво да бъда упреквана, пише Всеки ден. Не обременявам никого, не правя лоши неща и съм спокойна", сподели  Лечева.

Съпругът й Манол Велев бе прострелян с един куршум в главата на 11 юли 2007 година пред входа на кооперация на ул. "Мизия" 3 в столицата.

Оттогава той е в кома, а животът му се поддържа единствено от апаратура и скъпи лекарства. Пред Кулезич Лечева бе категорична, че този случай няма да бъде забравен и драмата в сърцето й няма да бъде заличена.

"Имаш нужда от най-близък човек до себе си, с когото да споделяш. Човек намира такъв приятел", разказа подробности как са започнали взаимоотношенията й с Ушев.

На въпроса на водещата наистина ли знае кои са убийците на Манол Велев и съобщила ли е за тях на главния прокурор и на президента Георги Първанов, Лечева заяви: "Каквото е трябвало, съм споделила пред компетентните органи".

Тя изрази разочарованието си от хода на разследването, тъй като пет години след покушението над Манол Велев поръчителите и физическите извършители не са за-, ловени.

"Ние сме малка държава, познаваме се всички. В днешно време не знаеш до кого седиш, с кого работиш. Това е по-страшно. Сигурно срещам поръчителя по софийските улици", каза още Лечева.

След като аз мога да стигна до някакви заключения, то хората, работещи в системата, със сигурност знаят", лаконично допълни олимпийската шампионка.

Освен любовта, Ушев и Манол Велев Лечева коментира и политиката в България. За Станишев като лидер казва, че хора от екипа му го подвеждат да запази статуквото, защото в БСП желаят това.

"Чувам се от време на време с Георги Първанов, но не общуваме както преди", посочи още тя.

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всички истински велики мисли се...

"Всички истински велики мисли се зараждат по време на...

10 съвета за по-добър сън

В днешно време голяма част от хората пренебрегват...

Няма коментари към тази новина !