Поли Генова и Дичо са номер 1

26.09.2013 10:30 | Видян 2427 пъти

Поли Генова и Дичо са номер 1

Поли Генова и Дичо доказаха, че имат страхотни певчески способности. Двамата получиха бурните аплодисменти на журито на "Музикална академия", а Поли изправи на крака не само зрителите, но и строгите съдии. Тяхната положителна оценка съвпадна и с мнението на зрителите - Генова получи най-високо одобрение - 60,9% от вота на публиката, пише vsekiden.com

Тази вечер бе второто издание на шоуто по ТВ7 и на сцената излязоха Лора Караджова, Дичо, Сантра, Криско и Поли Генова. След гласуването на публиката се оказа, че дъщерята на легендарния Данчо Караджов от "Сигнал" отива на елиминации, защото получи най-нисък резултат. Тя бе подкрепена от едва 4,7%. Лора ще се изправи срещу Петя Буюклиева, която вчера събра най-малко гласове.

Въпреки спорните си изпълнения Криско бе втори в класацията и се радва на 15,2 на сто одобрение. Дичо е трети с 13,8%, а Сантра - четвърта с 5,4%.

Журито бе почти единодушно в положителната си оценка за Поли и Дичо, но се раздели по отношение на останалите изпълнители, които не успяха да покажат най-доброто от себе си.

Поли Генова, която се представи с песента си от "Евровизия" "На инат" и парче на Майкъл Джексън, възхити дори железния Фънки, който е известен с критичността си. "Браво! Браво! Браво!", извика възхитен членът на журито. Това бе и първият много положителен коментар от негова страна.

"Поли, ти си най-страхотният представител на България на "Евровизия", възкликна и Люси Дяковска. "Откъде намираш време да скачаш?", попита с усмивка Фънки, докато ръкопляскаше прав на изпълненията на Поли заедно с останалите от журито. Генова, която започва кариерата си от детската вокална група "Бон-бон", благодари през сълзи за тези думи.

"Пееш фалшиво и си облечен като черноборсаджия от Дунав мост", отсече Фънки по адрес на Криско, който изпя "Почивни дни" и рок парче. Фънки влезе в спор със стилистите на рапъра, които защитиха избора си на облекло за изпълнителя. "Нали и аз имам право на мнение?", възмути се Фънки, когато публиката не прие думите му.

"Уникален, идол за младото поколение, обогатяващ шоуто", контрираха обаче колеги на Фънки от журито. След изпълнението на Криско на кавъра на Гари Мур, Фънки изригна още повече срещу рапъра: "Рокът не ти се отдава. Хубаво е да си в тоналност следващия път, беше тотално фалшиво". Люси Дяковска се опита да ободри Криско като му пожела момичетата да хвърлят сутиени и слипове по него, тъй като той и колегите му били новата вълна на българската музика.

"Дичо има енергия на атомен блок", възкликна пък преди това Георги Христов по адрес на изпълнителя, чиято първа песен в "Музикална академия" бе емблематичната „Две следи". След това Дичо взриви публиката с парче на Роби Уилямс. Единствената забележка към него бе, че е отпуснал корем, който трябва да свали.

Сантра пък се представи крайно неубедително. И към нея Фънки беше безкомпромисен, подчертавайки, че пее фалшиво и че трябвая до работи много, за да постигне добро ниво в изпълнението. Въпреки това тя се спаси от елиминациите.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вече е проблем да се управлява с ПП....

Вече е проблем да се управлява с ПП. Трябва да спасим...

Цветна кинопрограма с Bulgaria ON AIR...

С много разнообразие, цвят и емоции ще бъде наситена...

Няма коментари към тази новина !