Поли Генова звезда в деня на Смърфовете

24.06.2013 10:15 | Видян 2161 пъти

Поли Генова звезда в деня на Смърфовете

България ще отбележи световния ден на смърфовете със забавната игра Не се сърди, смърфче. Празникът се чества всяка година на 22 юни   с цел утвърждаване на добрите идеали: приятелство, семейни ценности, доброта, честност, намерили място във филмите за малките сини геройчета. Малко по-късно през лятото   излиза вторият игрален филм Смърфовете 2, озвучен на български език.

В игрите, които ще се проведат от 11:00 часа пред Градската градина, свои смърфоотбори ще смърформират българските актьори, озвучили филма: Робин Кафалиев, Наката и Дачко от предаването по бТВ Аламинут и Поли Генова, с чийто глас говори Смърфиета. Отбелязването на Световния ден на Смърфовете пред знакови сгради в столицата е в партньорство със Столична община и се реализира в подкрепа на кандидатурата на София  за Европейска столица на културата – 2019 г. Всички участници ще бъдат с фланелки Смърфовете 2.

Всеки от тях ще си тръгне с подарък, а за победителите от игрите ще има специални награди. Кадри от събитието ще влязат в интерактивна смърфокарта, съставена от снимки от цял свят, посветени на Световния ден на Смърфовете, а световните медии ще покажат репортаж от териториите с най-интересни идеи за отбелязване на празника на създателя на героите  Пейо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !